Käsien aromaattinen hieronta 
Hoito kestää 45 min, hinta 55 eur. 

Käytämme käsiämme koko ajan, mutta kuinka usein muistamme kiittää niitä tekemästään työstä? Monia käsien oireita (voimattomuus, rannekanavat, jne) voidaan helpottaa hieronnalla ja eteerisillä öljyillä. Käsien hellinnässä käytetään avaavia ja rentouttavie liikkeitä, yhdessä terapeuttisen tason eteeristen öljyjen kanssa. Yhdistelmä auttaa lihaksia poistamaan kuona-aineita ja parantamaan niiden hapenottokykyä. Käytettävät eteeriset öljyt valitaan yksilöllisesti. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan.Jalkojen lymfan herätys
 
Hoito kestää 60 min, hinta 70 eur.

Väsyneet, ahdistavat ja turvonneet jalat? Jalkojen lymfakierto on herkkä ja tarvitsee huolenpitoa. Kiireinen elämä, hormonitasapainon heittely, istumatyö, ruuansulatuksen haasteen ja monet muut asiat saattavat häiritä lymfakiertoa. Hoidossa jalkojen lymfakierto herätellään lempein hierontaottein. Apuna käytetään yksilöllisesti valittuja terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä. Käsittelyllä tuetaan kehon omaa lymfakiertoa ja autetaan kertyneitä kuona-aineita ja nestettä poistumaan kehosta. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan.

Levottomien jalkojen hieronta 
Hieronta kestää 60-120 min, hinta 70 eur/h 

Yöllä sätkivät ja jomottavat jalat saadaan rauhoitettua aromaattisella hieronnassa ja pääset nukkumaan levollisesti. Hieronnassa käsitellään jalat varpaista pakaroihin saakka. Hieronnan pituuteen vaikuttaa asiakkaan toive ja jalkojen lihaksien kireys. Ensimmäisellä kerralla suosittelen 120 min hierontaa. Jatkohoitona 1-2 kk kuluttua 60 min hieronta 3-4 kertaa yleensä riittää pitämään lihakset rennompina ja yöunen rauhallisempana. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan. 


RAINDROP -hoito jalkoihin 
Hoito kestää 25 min, hinta 35 eur. 

Jalkapohjiin tehtävä Raindrop -hoito sopii erinomaisesti lapsille ja aikuisille, joille ei eri syistä voi tehdä koko Raindrop -hoitoa. Hoidossa käytetää yhdeksää eri terapeuttisen tason eteeristä öljyä. Jalkapohjat käsitellään Vita Flex tekniikalla. Raindrop -hoito tukee kehon ja mielen kykyä keskittyä ja rauhoittua sekä helpottaa unen saantia. Hoidossa käytetyt eteeriset öljyt edistävät yleisesti terveyttä ja hyvinvointia. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan


Jalkojen rentoutushieronta 
Hoito kestää 45 min, hinta 55 eur. 

Jalkaterille ja säärille tehtävässä rentouttavassa hieronnassa, käytetään yksilölllisesti valittuja terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä rentouttamaan ja energisoimaan jalkojesi lihaksia. Yhdessä rentouttavien ja avaavien hienotaliikkeiden kanssa ne antavat ihanan ja keveyden jaloillesi. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan


Yksilöllinen aromaattinen hieronta
Hieronta kestää sovitun aikaa, hinta 60 eur/h 

Hieronnan kesto riippuu käsiteltävien alueiden määrästä. Hieronnassa käytetään tilanteeseen yksilöllisesti valittuja terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä. Aromaattisella hieronnalla voidaa helpottaa hyvin erilaisia jännitystiloja ja vaivoja. Yksilöllisesti suunnitetulla hoidolla, yhdessä eteeristen öljyjen kanssa voidaan vaikutta eripuolilla kehoa oleviin lihasjumeihin, lymfakiertoon, jännitystiloihin ja mielen lukkoihin. Vaihtoehtoja on rajattomasti. Mikäli esimerkiksi jalkasi ovat todella pahasti jumissa, voidaan niitä avata tehokkaasti, mutta lempeästi. Tunnepuolen lukkojen käsittelyä voidaan tukea lempeästi. Kysy rohkeasti, niin suunnitellaan hoitosi yhdessä.
Jalat ja pakarat, 60 min
Jalat ja selkä, 90 min 
Jalat, selkä ja kädet, 120 min 
Selkä, rintakehä, kaula ja kädet, 120 min
Tai oman valintasi mukaan.
Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan


Varaa aikasi numerosta 045 7874 3216 / Minna
Sydämen Voiman hieronnat ja hoidot on mahdollista antaa myös lahjaksi rakkaalle tai lähinnäiselle.
Hieronnat ja hoidot voit maksaa käteisellä tai korttimaksulla..
Intialainen päähieronta
Hieronta kestää 45 min, hinta 40 eur.

Intialainen päähieronta on todella rentouttava  ja nopea apu arjen kireystilojen helpottamiseen. Päähieronnalla voidaan vaikuttaa helpottavasti stressiin, pelkoihin, Unettomuuteen, päänsärkyyn, migreeniin, jännitystiloihin, pään alueen lihasten kireyteen, purentolihasten ongelmiin, jne. Päähieronta tehdään tuolilla istuen. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiat, käsivarret, niska, pää, kasvot ja korvat. Päähieronnassa käytetään lisäksi tippa yksilöllisesti valittua eteeristä öljyä tehostamaan hierontaa ja rentoutumista. Päähieronnan jälkeen suosittelen jatkamaan päivää rauhallisesti ja siirtämään salitreenit tai kuntolenkit seuraavaan päivään.


Aromaattinen selkähieronta
Hieronta kestää 60-120 min,hinta 60 eur/h.

Aromaattinen selkähieronta on erittäin tehokas avaamaan lihasjumeja ja vapauttamaan kehon jännityksiä. Hieronnassa käytetään yksilöllisesti valittuja, lihasten hyvinvointia tukevia, eteerisiä öljyjö. Aromaattinen selkähieronta ei ole hipsuttelua, muttei myöskään runnomista. Hieronta on yhdistelmä perinteistä hierontaa avaavilla liikkeillä, trikkeripisteiden käsittelyä, sekä lihaskalvolinjojen käsittelyä. Hieronnassa käsitellään myös pakaran yläosaa sekä hartioita. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan.


Kuumakivihieronta
Hoito kestää 90 min, hinta 80 eur.

Kuumakivihieronta on koko kehon lihasjumeja hellästi, mutta tehokkaasti , avaava ja syvälle vaikuttava hieronta. Hoidossa käytetään apuna puhtaita terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä, jotka valitaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan (selluliitti, stressi, jne). Kuumakivihieronta vapauttaa kehoa kuona-aineista,samalla kun saat hengähtää ja nauttia lämmön ja öljyjen tuomasta rentoudesta. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan.


RAINDROP -hoito
Hoito kestää 70 min, hinta 70 eur. 

Aromaattinen Raindrop -hoito on syvästi rentouttava sekä terveyttä ja elinvoimaisuutta lisäävä. Hoidossa käytetää yhdeksää eri terapeuttisen tason eteeristä öljyä. Hoidossa käsitellään jalkapohjat Vita Flex tekniikalla sekä selän alue,  erilaisilla hierontaliikkeillä. Raindrop -hoito tukee kehon ja mielen kykyä keskittyä ja rauhoittua sekä helpottaa unen saantia. Hoidossa käytetyt eteeriset öljyt edistävät yleisesti terveyttä ja hyvinvointia. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan.


Chakra  -tasapainotus
Hoito kestää 45 min, hinta 55 eur.

Chakra -tasapainotuksessa käydään läpi kehon energiakeskuksia terapeuttisen tason eteeristen öljyjen ja energisoivien kivien avulla.
Hoidossa tuoksutellaa valittuja eteerisiä öljyjä, laitetaan niitä energiakeskuksien päälle sekä tehdään rentouttava hieronta jalkapohjien chakra pisteisiin. Levätessäsi hoitopöydällä asetellaan valitut kivet energiakeskuksien päälle tekemän yhteistyötä eteeristen öljyjen ja jalkapohjien käsittelyn kanssa. Käytettävät eteeriset öljyt ja kivet valitaan jokaiselle yksilöllisesti,oman tilanteesi mukaan. Parhaan hyödyn saadaksesi, suosittelen rauhallista oleskelua hoidon jälkeen iltaan saakka sekä suihkun ja saunan välttämistä 12-24 h ajan.

Satuhieronta
Hieronta kestää 25 min, hinta 30 eur.

Satuhieronta tarjoaa lapselle rentoutumista ja läsnäolevaa kosketusta arjen keskellä. Myönteinen kosketus yhdessä satujen kanssa tukee lapset luonnollista stressin hallintaa. Satuhieronnassa voidaa käyttää apuna myös rentouttavia ja rauhoittavia yksilöllisesti valittuja eteerisiä öljyjä (1-2 kpl). Satuhieronta sisältää 2-3 satua.Vanhempi voi olla mukana  tutustumassa tai opettelemassa satuhierontaa, yhdessä lapsen kanssa.
Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Sydämen Voima Copyright (c)2019, All Rights Reserved.